jos dumoulin

Zwaaikomstraat 19
B-8800 Roeselare
Tel. +32 (0)51 26 33 00
Fax +32 (0)51 26 33 01
Info@josdumoulin.be

Meerwaarde

De meerwaarde ligt op verschillende vlakken. Zo worden grondontwikkeling (verkavelingen) en de realisatie ervan elke dag ingewikkelder en complexer als gevolg van een evoluerende regelgeving op lokaal, regionaal en Europees niveau én als gevolg van meer en strengere milieubepalingen.

Het vergt veel expertise om in die doolhof van reglementeringen snel de juiste weg te bewandelen. Zonder die expertise kan heel wat tijd verloren gaan. Bij Jos Dumoulin Group is die ervaring echter ruimschoots aanwezig omdat de groep (opgericht in 1978) door de jaren heen heeft gebouwd aan een team van uiterst competente medewerkers die daardoor ook bij elk project realistisch kunnen inschatten wat kan en niet kan.

Met het snel vinden van de weg in het administratieve kluwen is de kous echter nog niet af.  De groep toont ook haar meerwaarde door van de projecten van de klanten als het ware haar eigen projecten te maken.

Seriewerk en pure uitvoering is overal te verkrijgen, terwijl Jos Dumoulin Group met een  hoogstaande dienstverlening zich elk project als het ware eigen maakt en naar een hoger niveau tilt.


disclaimer > sitemap > Wegeniswerken > Rioleringswerken > Opmetingen > Grondontwikkeling > Ontwerpen verkavelingen